Inför golfsäsongen 2022 på Norrby Golf

Hej!

Hoppas du håller dig frisk och haft en härlig start på nya året. Här kommer information Inför golfsäsongen 2022 på Norrby Golf.
Vi på Norrby Golf har redan börjat blicka framåt mot golfsäsongen. Arbetet pågår för fullt redan nu med maskinunderhåll, trädfällning och förberedelser.
En stor del av arbetet på banan just nu handlar om att ta hand om de stora rotsystem som haft stor påverkan på några tees och greener. Självklart fortsätter vi arbetet med spelförbättrande insatser också. Vill du följa arbetet så följ oss gärna på både Facebook och Instagram.
Än är det för tidigt att ge besked om när banan öppnar för spel. Vi hoppas vara redo till början av april, men är såklart väldigt beroende av väder och vind.
Teamet för året:
Teamet för kommande säsong kommer i stort sätt vara detsamma, med två starka tillskott; Anne Andersson och Joakim Kjellberg!
Anne kommer ansvara för företagsgolf och reklamsamarbeten. Så välkommen, Anne. Vi är otroligt glada över att ha med dig i teamet.
Joakim kommer bli en del av tävlingsledningen. Varmt välkommen, Joakim! Vi vill även passa på att återigen rikta ett stort, stort tack till vår fantastiska tävlingsledning och ansvariga för W-touren, ni är guldvärda.
På tal om just tävlingar så återkommer vi med tävlingskalendern för 2022 när den är helt färdigställd.
Årsavgift och betalning 2022:
Årsavgiften för 2022 kommer vara densamma som för 2021.
Vi ses på banan när våren väl är kommen!
Med vänliga hälsningar,
Teamet på Norrby Golf