Tack för säsongen! Vi ses 2021

Tack för i år!

Nu när vintern och mörkret kommer inrullandes är det dags att summera säsongen som varit och blicka framåt mot nästa. I och med att kylan nu kommer är det dags att stänga banan för säsongen. Banan stänger fr.o.m. fredagen 27 November.

Vilken säsong vi haft! När säsongen började i mars månad var det mycket osäkerhet kring hur golfen skulle påverkas av Covid-19. Vissa saker fick vi ställa in, vissa saker fick vi ställa om, och vissa saker fick vi helt enkelt vänta med. Men tack vare er, ert tålamod och er respekt för riktlinjerna fick vi en fantastisk säsong. Stort tack för det!

Vi vill även passa på att tacka vår fantastiska tävlingskomitté och ansvariga för W-touren. Utan er hade det inte varit möjligt, tack!

Bortsett från Corona så har det varit en händelserik säsong som kantats av mycket “osynligt arbete”. Vi har lagt mycket resurser på att åtgärda sånt som inte syns direkt, men som är livsviktigt för att uppehålla en fin anläggning. Till exempel började vi säsongen med mycket vildsvinsskador som tog stora resurser, men genom ett fantastiskt arbete från vår banpersonal så var det knappt märkbart några veckor senare.  

Ett axplock av de projekt som genomförts under säsongen är:

  • Upprustning av stängslet runt banan för att undvika fler vildsvinsskador 
  • Uppgradering av maskinhallen
  • Stödsått samtliga greener
  • Bytt delar av stamledningen för bevattning
  • Uppgradering av bevattningssystemet
  • Renoverat tees på flera hål (inför säsongen 2021)

Vi ses i vår!

Nu när säsongen snart är slut blickar vi mot nästa. Vi har flera stora projekt planerade både för banan och för anläggningen i helhet, och vi hoppas att snart kunna berätta mer om dem. Till exempel har vi lagt nytt gräs på flera tees, något som ni som spelat under hösten säkert redan lagt märke till. Med andra ord ser vi verkligen fram emot att se er igen nästa år, gamla som nya medlemmar!

Stort tack för den gångna säsongen, och vi ses nästa år igen.

Med vänliga hälsningar,
Helene Jonsson med personal.

P.S. Vill du och ditt företag vara med på vår resa och synas tillsammans med oss? Just nu söker vi sponsorer och partners till nästa år. Läs mer om det här så kan vi prata mer om det.