Skip to content

Norrby Golf 647 91 Stallarholmen | 0152-435 | info@norrbygolf.se

Våra Sponsorer Och Partners

Vår verksamhet hade inte varit möjligt utan våra sponsorer och partners. Vi är en hårt satsande golfbana med stora planer, och för att lyckas med det behöver vi er.

Som partner eller sponsor till Norrby Golf får ni chansen att visa er från er bästa sida till våra medlemmar och gäster i en avslappnad miljö. Ni får även chansen att ta med er kunder eller anställda för en runda på vår bana. Ingenting skapar bättre stämning än en härlig runda golf! Dessutom anordnar vi varje år en golftävling för våra sponsorer. 

Vi har olika nivåer av sponsorpaket för att passa just ert företag. Alla paket inkluderar bland annat annonsplats och de flesta även greenfeecheckar. Som guld- och silversponsor har du bland annat möjlighet att anordna företagsgolf för anställda och kunder. Som Guldsponsor kan du även nyttja vår konferenslokal utan extra kostnad.  

Just nu söker vi fler sponsorer och partners! Är du och ditt företag intresserad och vill veta mer om vilka paket vi har och vad de innehåller? Eller vill du kanske att vi sätter ihop specialpaket som till exempel Driving Range-sponsor? Hör av dig i formuläret nedan så återkommer vi fortast möjligt. 

Sponsorer & Partners Eljonsson
Sponsorer & Partners Adamant Golvteknik
Sponsorer & Partners Namn på sponsor 3
Sponsorer & Partners Bil & Industribromsar ATJ
Sponsorer & Partners Ursviks Mekaniska
Sponsorer & Partners Adamant Golvteknik
Sponsorer & Partners Herresta Godsförvaltning
Sponsorer & Partners LoMa Konsult AB

Jag vill veta mer

    Sidan är skyddad av reCAPTCHA från Google. Sekretess och Villkor gäller.