Norrbyslaget 2020 – Vilken helg det blev!

Norrbyslaget 2020 – Vilken helg det blev!

Norrbyslaget 2020 är avverkat, och oj oj vilken helg det blev! Men först och främst vill jag tacka vår fantastiska tävlingsledning som gjorde tävlingen möjlig. Ni är guld värda.

Bra väder och stort prisbord!

Lördagen bjöd på perfekt golfväder, även om det stundvis blåste till lite. Men det var inget som avskräckte deltagarna. Faktum är att vi hade 20 stycken olika klubbar representerade på tävlingen. Totalt var det 96 stycken personer fördelat på 48 lag som gjorde upp om ärofyllda titeln och prisbordet, som dagen till ära var fyllt med priser till ett värde över 25 000 kronor. Utöver det var dagen fylld med extra tävlingar så som närmsta flagg på alla par 3hål, närmsta linjen på 8, närmast bagen på 16 och longest drive på 2.

Middag och underhållning med avstånd

Efter tävlingen bjöds det på coronaanpassad grillbuffé med live underhållning i väntan på prisutdelning. Kul att så många ville vara kvar och tack vare det fina vädret var avstånd inte något problem. Under middagen lottade vi även ut 2 stycken medlemskap för säsongen 2021. Stort grattis till er som vann! Kanske borde vi göra det till en tradition?

Fantastiskt spel!

Spelet då? Jo, det kan inte beskrivas med annat än ”storslaget”. Hela sju lag gick på 60 slag eller bättre. Stort grattis till vinnarlaget Sandin/Jansson! Redan nästa vecka är det tävling igen. Den hittar ni här och anmäler er gör ni på golf.se.

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort tack till alla inblandade för en fantastiskt tävling och dag. Hoppas vi ses snart igen!

 

 

 

 

 

Norrby Golf är Strängnäs kommun bästa golfbana och golfklubb. Golfbanan ligger precis utanför Strängnäs och Mariefred i Stallarholmen. Här kan du spela bra golf på vår fina 18håls banan. Golf i Mariefred. Golf i sörmland och golf i Strängnäs. Vi har som ambition att bli Södermanlands bästa och trevligaste golfbana och golfklubb. Golf i Sörmland, Mariefred och Strängnäs.