Skip to content

Norrby Golf 647 91 Stallarholmen | 0152-435 | info@norrbygolf.se

Lektioner & Gruppträningar

Juniorträningar

Vi kör en favorit i repris i år, Juniorträning samt Juniorläger. 
 
I år kommer Anders att köra igång med Juniorträningen den 9/5. Sen kör vi varje tisdag med undantag den 27/6 då vi istället kör  Juniorläger. 
 
Tid för Juniorträning, varje tisdag, 18:00 – 19:30, man går självklart
hem tidigare om man behöver. 
Kostnad, 350 kr, betalas i Restaurangen vid första träningstillfället, 
avgiften gäller för hela säsongen och man hoppar på när man vill. 
 
Juniorläger, V.26, 26/5, 27/5 och 28/5, tid, 09:00 – 14:00. 
Kostnad, 750 kr, lunch och dricka ingår. 
 
Fokus är som vanligt att ha kul tillsammans men vi kommer även att köra lite mer teknikträning för dom juniorer som inte har men är sugna på att ta Grönt Kort och teckna medlemsskap. Anders finns för bokning veckorna efter lägret för dom som vill gå fadderrunda för Grönt kort.
 
Ålder, 5-21 år, om du har spelat länge eller inte alls spelar ingen roll, alla är välkomna. 
Klubbor finns att låna i ett begränsat utbud.
 
Anmälan till både Juniorträning och Juniorläger sker till 
 
 
Privatlektioner och grupplektioner
 

Vår juniortränare, Anders Lundin, håller i år även i privat och grupplektioner för seniora medlemmar. Anders har spelat golf i 43 år och har två juniorledarutbildningar under bältet. Målet med lektionerna är att på ett avslappnat sätt utveckla både teknik och mentalitet på banan samt att få till en effektivisering av den vardagliga träningen på rangeområdet. Om du vill boka en privatlektion så gör du det genom att skicka ett mail till info@norrbygolf.se för att höra om tillgänglighet.

Anders kommer även att hålla i start-up kurser gällande Grönt kort där fokus ligger på en mjuk introduktion i allt vad golf innebär, närspel, långa slag, puttning, bunkerslag samt mentalitet på banan/rangen. Om kursen går bra och kalendern ser tom ut så kan Anders även ställa upp på tidiga fadderrundor för att registrera godkänt spelprov. För att få utföra ett spelprov så måste det digitala spelprovet utföras med godkänt resultat. Mer info finns på Börja spela golf – Börja spela golf

Frågor och bokning sker till info@norrbygolf.se

 
Lektioner & Gruppträningar putting green flagga med boll