Close
Skip to content

Norrby Golf 647 91 Stallarholmen | 0152-435 | info@norrbygolf.se

Lektioner & Gruppträningar

Privatlektioner och grupplektioner

En av nyheterna för i år är att vi har en ny instruktör hos oss, nämligen Johan Karlsson, även känd som “Jesse”. Jesse har sedan 1998 avverkat  över 500 tävlingar på högsta internationella tournivå (ET, LET, PGA Tour och LPGA Tour) som professionell caddie, så han kan sin golf! Jesse själv beskriver sitt sätt att instruera golf som enkelt och avdramatiserat. Han beskriver sin filosofi som “Håll rätt, stå rätt och sikta rätt så är golfsvingen ganska enkel”. 

Vi ser väldigt mycket fram emot att ha Jesse hos oss under året. Han kommer ansvara både för nybörjarkurser och avrostingskurs hos Norrby Golf, dessutom kommer vi kunna erbjuda privatlektioner under året. Om du vill boka en privatlektion så gör du det genom att skicka ett mail till info@norrbygolf.se

Om du vill läsa mer om våra nybörjarkurser och avrostningskurs kan du göra det här

Juniorträningar

Under året vill vi satsa på att få fler juniorer och ungdomar in i golfen. Målet är att Norrby Golf ska bli en plats för hela familjen; barn, föräldrar och morföräldrar. Få saker är så underbart som att ta en runda med barnbarnet eller föräldrarna i kvällssolen. Eller ha en putt-tävling med kompisar.

Vi kommer erbjuda träning för alla våra juniorer, nya som gamla. Hit är du också välkommen om du vill börja spela golf eller bara nyfiken att testa på. Alla nivåer är välkomna.

Varje tisdag klockan 17:30 är det som gäller. Tillfällena varierar mellan instruktörsledda tillfällen tillsammans med vår tränare Jesse och spel på banan. 

Dessa träningar är kostnadsfria för alla juniorer som är medlemmar hos Norrby Golf.

Det kommer även genomföras golfläger under sommaren för juniorer. Mer info kommer under våren.
Lektioner & Gruppträningar putting green flagga med boll

Grönt Kort kurs

Nybörjarkurs

Är du intresserad att steget in i golfens förtrollade värld och börja spela? Då är du hjärtligt välkommen på vår nybörjarkurser under våren! Även kallat Grönt Kort kurs.

Efter kursen är du redo att ge dig ut på dina fadderrundor. Om du behöver en fadder att spela med så hjälper vi gärna till att matcha ihop dig med någon av våra medlemmar.

När du sen klarat det digitala teoriprovet och spelprovet så får du ditt gröna kort. Om du vill läsa mer om själva processen kan du göra det här

Nästa nybörjarkurs kommer ske den 17-18 juli. Kursen är fördelad på två halvdagar, kl. 09-12,  och vi går igenom golfens alla grunder;

  • Hur man står, håller, siktar och svingar en golfklubb
  • Långa slag
  • korta slag (även känt som “närspel”)
  • Puttning

Om du, eller någon i din närhet, är intresserad så anmäl er så snabbt som möjligt genom att skicka ett mail till info@norrbygolf.se. Självklart är upplägget anpassat efter rådande restriktioner. 

Pris för junior (t.o.m. 21 år): 750 kronor

Pris för senior: 1 490 kronor