Golfläger med oss på Norrby Golf

Vi på Norrby Golf vill vara ett ställe för hela familjen, gammal som ung. Så nu välkomnar vi alla barn och ungdomar på Golfläger med oss på Norrby Golf.

3 dagar av lek, skoj och spel

Under 3 dagar av sommarlovet får vi chansen att utveckla vårt golfande, oavsett om vi spelat tidigare eller aldrig rört en golfklubba innan. Fokus ligger på att ha kul och skoj samtidigt som vi lär oss grunderna i denna fantastiska sport. Golf är ju trots allt till för att ge glädje! För dig som är helt ny till golf och saknar egen utrustning är det inga problem, vi har klubbor du kan få låna. Under alla tre dagar av golflägret ingår lunch och fika så vi har all den energi vi behöver.

Under golfläger med oss kommer du få chansen att träna på alla delar av golf; slå långt, slå kort, pitcha, chippa och putta. Sista dagen får du även chansen att testa dina nya färdigheter på riktigt ute på banan.

Är du helt ny är det ett utmärkt läge att testa på sporten. Har du hållit på ett tag kan du få värdefulla tips och kanske vågar samla mod och vara med i Teen Tour First senare i höst. Vår ledare, Filip Sjödin, är en riktig stjärna på golf och har många tips och tricks att dela med sig av.

Frågor och Anmälan

Har du frågor är det bara här av dig! lättast är att komma förbi på restaurangen eller skicka ett mail till info@norrbygolf.se så svarar vi så snabbt vi kan.

  • Anmäl dig till info@norrbygolf.se
  • Priset är 700kr/person
  • Varje dag kl.09-14
  • Datum för 7 till 11 år är 15 – 17 juni.
  • Datum för 12 och äldre är 22-24 juni.
  • Ledare är Filip Sjödin

Passa på och hitta på något kul tillsammans med oss i sommar. Hoppas vi ses på golfläger med oss på Norrby Golf!