Skip to content

Norrby Golf 647 91 Stallarholmen | 0152-435 | info@norrbygolf.se

Företagsgolf På Norrby Golfbana

Golf är fantastiskt. Få sporter eller aktiviteter skapar så mycket sinnesro, närvaro och avslappning. Dessutom passar det alla, ung som gammal! Funderar ni på att göra en rolig aktivitet med ert företag? Spela företagsgolf hos oss på Norrby Golf! 

Vi på Norrby Golf kan hjälpa er skräddarsy och arrangera en golfupplevelse helt utefter ert behov. Kanske är ni erfarna golfare och vill mäta era krafter i en seriös tävling? Eller så kanske ni vill ha en lättsam tävling med en rolig spelform som passar alla? Kanske är det första gången ni beger till en golfklubb och vill ha en lektion i golfens grunder?

Vi kan hjälpa till med att ordna allting från upplägg till genomförande. Som spelform, lottning, prisutdelning, och givetvis serveras gemensam måltid i vår restaurang.  

Vill ni kombinera företagsgolf med en dagkonferens? Vi har en nyrenoverad konferenslokal med plats för upp till 12 personer. Läs mer om det här.

Hör av er så diskuterar vi fram ett upplägg som passar just er. Fyll i formuläret så återkommer vi så fort som möjligt. Vi ses!

Jag vill veta mer Om Företagsgolf    Sidan är skyddad av reCAPTCHA från Google. Sekretess och Villkor gäller.